• Om Venma

    Et udviklingssamarbejde mellem Smukfest og Novicell

Venma er et event management system udviklet i tæt samarbejde mellem Novicell A/S og Smukfest.

Grundkernen i Venma er udviklet i løbet af 2013 og 2014 og var klar til at blive taget i brug til festivalsæsonen i 2014. I løbet af sæsonen blev Venma brugt til at håndtere de mange frivillige på Smukfest i Skanderborg, på Nibe Festival og på Samsø Festival. I sommeren 2015 blev løsningen også blevet implementeret på Roskilde Festival, ligesom at systemet er blevet tilføjet et gæste- og musikerhåndtering til anvendelse på Roskilde Festival og Smukfest. I 2016 blev Venma implementeret til Kulturhovedstad Aarhus 2017 og er sidenhen også blevet implementeret til VM i Sejlads 2018.

I 2016 håndterede de forskellige versioner af Venma mere end 75.000 frivillige, gæster, musikere, foreninger og medhjælpere. Venma håndterede alt lige fra de frivilliges tilmeldinger til holdopbygninger, tjek-ind, armbånd, chip og tags på armbånd, t-shirts og forplejning. Venma er et uundværligt værktøj i planlægningen af et event og bruges før, under og efter et event.

 

  • Smukfest

    Novicell samarbejder
    med Smukfest om Venma

Smukfest er en årlig tilbagevende festival i Skanderborg. Lidt flere end 50.000 gæster besøger den smukke bøgeskov den anden weekend i august. Festivalen er en blanding af musik fra både Danmark og udlandet, og via Live Camp præsenterer Smukfest også en række upcomming danske navne. Smukfest er også kendt for de mange oplevelser i barer og boder på den smukke festivalplads omgivet af bøgetræer. Smukfest er den næststørste festival i Danmark og har i de seneste år været udsolgt mange måneder før festivalens afvikling.

Smukfest er en non profit organisation og er drevet af Skanderborg Festivalklub, som har mere end 12.000 aktive frivillige tilknyttet. En del af årets overskud går til Smukfonden, der støttet socialt udsatte og foreninger, der arbejder med ensomhed. Desuden støtter Skanderborg Festivalklub det lokale fritidsliv i gennem Walther Musikcafe, der ligger midt i Skanderborg by. Her afholdes koncerter og andre arrangementer flere gange om ugen.

Besøg Smukfest her

 

  • NOVICELL

    Forretning online

Novicell er digital sparringspartner for B2B- og B2C-virksomheder og organisationer. Vores kernekompetence er forretningsudvikling, men vi har også de tekniske kompetencer til at føre anbefalingerne ud i livet og skabe resultater.

Vi hjælper virksomheder til at udnytte deres digitale potentiale til fulde ud fra vores tekniske viden og kompetencer inden for digital forretning. Vi arbejder altid ud fra fakta og med fokus på resultater – med begge ben solidt plantet på jorden.

Et konsulenthus i rivende udvikling

I dag tæller Novicell 240 medarbejdere fordelt på 7 afdelinger i Aarhus, København, Ebeltoft, London, Oslo, Barcelona og Madrid. I 2017 fremlagde vi endnu et rekordregnskab – men det er nu vigtigere for os at fastholde den stabile vækst år efter år.

Få mere at vide om Novicell her